Verras jezelf

EN UW GASTEN MET DEZE HEERLIJKE AUTHENTIEKE, KARAKTERVOLLE WIJNEN

Italianen maken bij uitstek fantastische eetwijnen. Maak kennis met typische wijnen uit verschillende streken. Kies een kennismakingspakket en geniet van de speciaal geselecteerde wijnen als feestelijk aperitief en als fantastische begeleider van uw gerechten.

La-dolce-Vita-pakket

La dolce vita

Fijnproevers pakket

Voor de fijnproever hebben wij zes fijne karaktervolle wijnen uit verschillende wijnstreken geselecteerd. Iedere wijn heeft zijn specifiek streekeigen karakter, verkregen door vakmanschap en passie en afkomstig uit het juiste oogstjaar.

Met deze bijzondere mediterrane eetwijnen van licht wit, sprankelend mousserend tot stoer rood, waan je je in het zonnige Italië, met de mooie natuur en de rijke cultuur. 

Drink als aperitief, bij de maaltijd of een borrel. Geniet als een Italiaan en beleef la dolce vita!

Inhoud pakket:

• Frisse Spumante • Fruitige foodlover Grechetto • Levendige Rosso di Montepulciano • Super Toscaan Lustro Toscana • Geweldige Gavi di Gavi • Lichtzoete Sangue di Guida

La-dolce-Vita-pakket

Wesley Sneijder Triplatta

44,95

Probeer deze wijnen om mee te scoren! Wesley Sneijder en Fabio Cordella hebben hun gezamenlijke passie voor wijn en voetbal gecombineerd in een uniek WS10 label. De Hattrick bestaat uit drie exclusieve, gastronomische wijnen uit de wereldberoemde Salentostreek in Puglia.

Strenge selectie van de beste druiven maken deze wijnen onderscheidend in smaak, intensiteit en kwaliteit. Bestel. Drink. Scoor. Met deze drie aangename tafelgasten wordt iedere gelegenheid feestelijk. Cincin!

Inhoud pakket:

• Volle, droge Chardonnay uit zuid Italië (beoordeeld met een 4.0 op Vivino)
• Droge, smaakvolle Rosé (beoordeeld met een 4.5 op Vivino)
• Fruitige, volle Rosso uit de Salento (beoordeeld met een 4.1 op Vivino)

wesley

Standaard leveren wij 1 rosso, 1 rosato, 1 bianco. Geef bij de bestelnotities aan als je een andere combinatie wenst: bijvoorbeeld 3 x rosso.

Categorieën: , ,

Wesley Sneijder Selezione Superiore

69,95

Drie wijnen van topniveau! Niet alleen professionele wijndrinkers, zoals James Suckling en WinesCritic, geven hoge Parkerpunten (94/100 voor de Brunello). Ook consumenten beoordelen deze wijnen op Vivino met 4.1 en hoger. De Salento Rosso is een volle, soepele en fruitige wijn, de Toscana Rosso is lekker fruitig en robuust en de Brunello di Montalcino is een mooi gerijpte rode van een uitstekend oogstjaar (2013).

Strenge selectie van de beste druiven maken deze wijnen onderscheidend in smaak, intensiteit en kwaliteit. Bestel. Drink. Scoor. Deze drie aangename tafelgasten zijn uitstekende begeleiders van uw gerechten. Salute!

Inhoud pakket:

Wesley Sneijder 10 Salento Rosso IGP (Vivino score 4.1)
• Wesley Sneijder 10 Toscana Rosso IGT (Vivino score 4.3*)
• Wesley Sneijder 10 Brunello di Montalcino DOCG (Vivino score 4.2*)

*Dezelfde wijn is ook verkrijgbaar onder het label van Ronaldhino. Scores zijn terug te vinden met label “Ronaldhino R One”.

 

Categorieën: ,

Het mooiste van Piemonte

35,00

Wil je topwijnen met internationale allure? Dan moet je de wijnen van Tenuta Olim Bauda  hebben. Zij staat bekend om topkwaliteit voor normale prijzen.

Dat vinden professionele wijnproevers Decanter en Wijnpers ook. We hebben twee parels van Olim Bauda geselecteerd: de witte Gavi is fris, heeft veel smaak en is vol en romig. De rode Nizza is een van allerbeste Barbera’s en is zeer krachtig, maar wel zacht.

Inhoud pakket:

• Volle, frisse Gavi di Gavi DOCG
• Fruitige, zachte Nizza Barbera d’Asti Superiore DOCG

Wordt geleverd in een  houten wijnkistje.