[rev_slider slidertitle=”WS Wijn” alias=”WS-Wijn”]
Uw online shop voor:

ITALIAANSE WIJN TEGEN
LEUKERE PRIJZEN

bubbles
Op WijnWagentje kun je als wijnliefhebber altijd iets vinden, of het gaat om goede rode wijn, droge witte wijn, prosecco, spumante, desertwijn of rosé. Exclusieve premium wijnen die nergens anders verkrijgbaar zijn.
De meest gekozen wijnen van dit moment:
[rev_slider slidertitle=”WS Wijn 1 1″ alias=”ws-wijn-1-1″]
Van liefhebbers, voor liefhebbers

Wat is WijnWagentje

Proef-italie
Goede, ambachtelijke wijnen uit Italie voor een leuke prijs, van liefhebbers, voor liefhebbers. Wij delen graag onze passie met jou! Wijnen die prima zijn te drinken op een doordeweekse avond of heerlijk zijn te combineren met gerechten.
Van familiebedrijven die soms al honderden jaren bestaan en veel zorg besteden aan de wijnen. Unieke wijnen, vaak ook prestigieuze wijnen, maar met productieaantallen die te klein zijn voor de grote ketens. WijnWagentje richt zich op deze Italiaanse wijnen. Ze zijn te proeven op activiteiten die we regelmatig organiseren, zoals wijnproeverijen en culinaire evenementen.
Alweer sinds 2013 kun je online Italiaanse wijn kopen op WijnWagentje.nl, de sympathieke eigenzinnige webshop voor liefhebbers van lekkere Italiaanse wijn. Stuk voor stuk bijzondere Italiaanse wijnen, voor een relatief lage prijs, inclusief bezorging op een adres naar keuze. De wijnen die je online kunt bestellen op WijnWagentje.nl zijn met zorg geselecteerd en geïmporteerd, direct van de wijnhuizen en wijnboeren in Italië.
WijnWagentje is er in geslaagd om met een unieke formule hoogwaardige wijn aan te bieden en toch de prijzen leuk te houden. Onze inkopers brengen gemiddeld twee weken per maand door in Italië om wijnboeren te bezoeken en zo voor Nederland exclusieve wijnen met een goede prijs-kwaliteit verhouding te selecteren. De bedrijfskosten zijn laag door een webwinkel met beperkt aantal medewerkers en uitbesteding van de logistiek (afhandeling van bestellingen tot en met levering aan huis) door een grote professionele dienstverlener.
Op WijnWagentje.nl vinden liefhebbers van Italië daarom lekkere wijn voor leukere prijzen. Kies je favoriete Italiaanse wijnen, stel zelf je doos samen (6 flessen), en laat ze de volgende dag* bezorgen op een adres naar keuze (flesprijs is inclusief 21 % Btw en exclusief verzendkosten). Proost! Cin cin!